Cda La Noguera – Primer dia- Diari d’uns arqueòlegs molt eixerits.

Els viatgers i la classe del Món de quart de primària hem arribat a Sant Llorenç de Montgai. Avui és el primer dia que ens endinsem en el nostre passat fent un camp d’aprenentatge que ens farà sentir l’ homo sapiens neanderthalensis que portem dins.

Aquest primer dia ens ha donat la possibilitat de construir una maqueta de l’habitatge que utilitzaven quan viatjaven per aquestes terres. Només portaven el més essencial la pell d’un animal mort per poder resguardar-se de les inclemències del temps, la resta de materials l’aprofitaven de la natura que generosament els envoltava.

Aquests han estat uns dels nostres prototips:

Després de fer la cabana hem anat a preparar les coses a l’habitació i hem dinat per agafar forces pels tallers de la tarda.

Havent dinat i amb la companyia de la pluja ens hem dirigit cap a les aules per fer un parell de tallers. Un de paleoantropologia i un laboratori de ceràmica. Dos tallers molt necessaris per poder entendre la feina del arqueòlegs que investiguen el nostre passat.

Com podeu veure estem molt ficats en el nostre treball i no badem boca, són uns craks!!!!

Aquest vespre si la pluja ens deixa farem el joc de la cacera del tresor, dins o fora de casa creuarem els dits.

Fins demà famílies.

Aquesta entrada ha esta publicada en Curs 2016-2017, Primària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.