EL CARNESTOLTES JA ÉS AQUÍ

Sí, ho heu sentit molt bé, el Rei Carnestoltes ha arribat i per sort teniem un forçut per carregar-lo.

A questa tarda els nois i noies de l’Ie Lesvinyes hem sentit un gran xivarri i en treure el nas per la porta de la classe ens hem trobat amb una comitiva ben curiosa. Un forçut, una equilibrista, una mim i tres pallassos ens venien a buscar per escoltar el pregó d’inici de les festes de Carnestoltes.

Ha estat una barreja d’emocions inesperades que ens a alguns ens ha trasbalsat bastant i a d’altres ens ha encès les ganes de gresca i xerinola.

La pallassa Pirulina ens ha fet els honors de llegir les sàvies paraules del més tronat dels Reis i amb l’ajuda de la música hem fet una bona sessió d’inici de festa animats pels experts monitors de l’Esplai Gatzara, que en saben un niu de fer ballar a la gent, ja siguin grans o xics.

Moltes gràcies Ampa, monitors i monitores, papes i mames de l’Ie Les Vinyes de Castellbisbal. Sou fantàstics!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Curs 2016-2017, Infantil, Primària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.