ANEM TANCANT…

Ja estem entrant al mes de juny i el curs està arribant a la seva fi. És per això que els infants dia a dia van tancant propostes d’aprenentatge que els han seguit al llarg del curs on han descobert, experimentat, manipulat i après.

Aquesta setmana toca tancar els AMBIENTS D’APRENENTATGE de primer i segon curs de primària. Al llarg d’aquests mesos han estat moltes les propostes que han realitzat sobre art, construccions, botigues, llum i dissenyadors. Han après molt, han parlat, han compartit però sobretot han gaudit de cada moment i de cada oportunitat que se’ls hi ha plantejat.

Per fer un bon final d’ambients, l’equip de mestres va proposar realitzar una sessió d’ambients de lliure circulació per tal de que cada infant pugués anar al que volgués i en pogués fer un bon comiat fins al proper curs.

P1230683 P1230678 P1230679 P1230681 P1230689

Un altre espai d’aprenentatge que vam tancar ja fa un mes són els REPTES. Ha estat la novetat que aquest any els infants de 3r han pogut gaudir, posar en marxa la seva vessant investigadora, arribant a conclusions com a autèntics descobridors d’incògnites. Per temes organitzatius i de calendari vam haver de finalitzar aquesta activitat a finals d’abril, però amb les valoracions que els infants ens han fet, podran tornar a gaudir de reptes el proper curs.

Aquesta entrada ha esta publicada en 1A, 2A, 2B, 3A, 3B, Ambient, Curs 2015-2016, Primària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.