ANEM TANCANT EL CURS!

Ja estem a la recta final del curs 2014-2015 i anem tancant diferents activitats que al llarg del curs hem anat treballant.

Ahir dilluns, vam fer el tancament de l’activitat de PADRINS LECTORS amb els companys i companyes de 2n d’ESO. Al llarg de l’any, un cop al mes, ens hem trobat per poder llegir conjuntament per tal que la seva experiència com a alumnes i com a companys que també han fet el procés d’aprendre a llegir, ens poguessin ensenyar algunes estratègies i trucs per llegir i comprendre cada vegad millor.

Ahir, però, va ser diferent. Ells venien directes de l’Escala carregats d’imatges de peixos i ens van convidar a fer un peix conjuntament. Va ser un treball a 4 mans (en alguns casos a 6 mans) i això va portar a uns peixos molt bonics, els més bonics del mar.

DSCF2386

DSCF2390Avui ha estat el torn del TREBALL COOPERATIU DEL JOC. Ja fa uns mesos, al febrer, vam crear uns jocs amb la metodologia de treball cooperatiu però havien passat els dies i els mesos i els pares encara no els havíen pogut veure ni provar. Avui, amb l’excusa de fer-los un tastet del nostre AMBIENT DE RESTAURANT, (tan desitjat per alguns) hem aprofitat per jugar conjuntament amb els pares i poder així, compartir els nostres jocs de creació pròpia.

P1200655

P1200664P1200666

 

 

 

 

 

 

P1200682P1200696P1200672Espereu, perquè la setmana encara no ha acabat….us seguirem informant!

Aquesta entrada ha esta publicada en 1A, 1B, 2A, 2B, Curs 2014-2015, Primària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: ANEM TANCANT EL CURS!

  1. Mireia diu:

    Felicitats nois i noies!
    El tastet de plats de l’ambient del restaurant ha sigut fantàstic. Pares i mares: tenim un munt de bons cuiners i cuineres entre nosaltres!
    I l’estona que hem passat jugant, també ha sigut molt divertida.
    Gràcies per voler compartir amb nosaltres aquesta jornada i els vostres projectes. Ens ha encantat ser-hi!

Els comentaris estan tancats.