Per fi ha arribat el dia!!

Per fi ha arribat el dia!! La classe de les bombolles portaven uns dies molt i molt enfeinats; pensant, dissenyant, elaborant i provant… ara ja sabem el motiu. I es que les Bombolles ja han acabat el seu projecte i han conclòs el producte final.

El dimarts 19 a la tarda els alumnes de primer B van convidar a les seves famílies a participar dels tallers de bombolles que ells mateixos havien preparat a través del treball cooperatiu. Cada grup va treballar de valent per aconseguir un objectiu comú: fer partícips a les seves famílies d’uns tallers de bombolles molt especials.

Després d’una petita presentació de vídeo els nens i nenes van acompanyar a les seves famílies a la seva estació i… a fer bombolles!! En una estació es podien fer grans i petites, però totes esfèriques, en una altra de molt resistents, en una altra les podíem fer rebotar i en la última les fèiem servir per pintar.

Va ser una tarda molt emocionant, qui havia de dir que el món de les bombolles fos tant interessant?

Moltes gràcies famílies per la vostra participació i per fer possible que una tarda com la de dimarts es fes realitat.

Les Bombolles.

Si voleu veure les fotos podeu anar al flickr de primària.

Aquesta entrada ha esta publicada en 1B, Curs 2014-2015. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Per fi ha arribat el dia!!

  1. Mireia diu:

    Felicitats Bombolles!
    Quin treball cooperatiu! És molt complet!
    Us felicito per la gran feina que heu fet en aquest projectr. I pel vídeo! Us ha quedat mooooolt bé.

Els comentaris estan tancats.