El projecte Bombolles ha arribat al seu fi.

El projecte Bombolles ha arribat al seu fi. Aquests dies han estat plens de feina, il·lusió i moltes experiències noves. Hem aprés moltes coses sobre aquest món màgic de les bombolles i hem realitzat aprenentatges que ens permetran ser més competents en totes les àrees. Hem aprés a dialogar, a prendre decisions, a organitzar la informació, a treballar en equip i ser conscients dels aprenentatges assolits fins ara.

Durant aquests dies, els nens i nenes de la classe de les bombolles estan realitzant un treball cooperatiu per fer-vos partícips dels seus aprenentatges. Cal dir-vos que ho estant preparant tot amb molta il·lusió i esforç i aviat veureu el seu producte final.

DSCF0648 DSCF2234 DSC05684 DSCF2239DSC06297 DSC06296

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si voleu veure més fotos podeu anar al flickr de l’escola.

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en 1B, Curs 2014-2015, Primària, Projecte. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: El projecte Bombolles ha arribat al seu fi.

  1. Meritxell diu:

    Ei! Això té molt bona pinta!
    Ja tinc ganes de que sigui demà!

Els comentaris estan tancats.