BUSCANT EL NORD!

Els camaleons tenim nou projecte, els PIRAMINERALS!

DSCF1800

Que què són els piraminerals? És una fussió entre un projecte de PIRÀMIDES i de MINERALS. Els dos temes ens interessaven tant i vam veure que tenen alguns aspectes en comú que vam decidir unir-los. Ja ho anirem descobrint.

Aquesta setmana, ja deixant endarrera les colònies, hem començat a treballar-lo i la primera descoberta ha estat identificar els 4 punts cardinals: nord, sud, est i oest. Resulta que per a la construcció de les piràmides tenen un paper molt i mooolt important.

DSC06247DSC06233DSC06246DSC06234

 

 

 

 

 

 

 

Per a nosaltres, també han estat importants aquests punts de referència ja que partint d’una activitat d’orientació ens han permés descobrir una llegenda sobre l’antic Egipte que entre tots hem ordenat però que li manca el desenllaç. Com l’acabaran els camaleons? Segur que hi posen molta imaginació!DSC06256

 

Aquesta entrada ha esta publicada en 2A, Curs 2014-2015, Primària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: BUSCANT EL NORD!

  1. Mireia diu:

    Déu n’hi do Camaleons! No pareu!
    Dos projectes en un??? Sou molt treballadors!
    Felicitats!!!

Els comentaris estan tancats.