WEBQUEST: CONEIXEM CASTELLAR DE N’HUG

Ja queden poc perquè els infants de 2n – egipcis i camaleons – vagin de colònies a Castellar de N’Hug a La Closa.

Per a ells és una sortida amb molta il·lusió, la capacitat de compartir amb els seus companys i amics d’aula 2 nits i 3 dies plens d’activitats, de somriures, de rialles, d’aprenentatges i de descoberta de l’entorn.

A més, anar de colònies vol dir fer-se grans, agafar autonomia, deixar els pares a casa i ser responsable en tot moment de les pròpies pertenences.

 

1430403148009

Així doncs, després de la xerrada de l’Arnau (coordinador de la casa de colònies de La Closa) els infants van començar a treballar per conèixer millor la petita ploblació de Castellar de N’hug.

Com ho vam fer? Ho van fer a través d’una webquest.

 

 

1430403165261Què és una webquest? Una webquest és un seguit de preguntes sobre un tema on els infants han de fer recerca de les respostes per diferents pàgines web que prèviament els mestres i les mestres hem estat revisant que hi hagi la informació adient. Per a ells és una manera simple d’introduir-se en el món de la recerca en el gran mar de webs i informacions que hi ha a la xarxa aprenent a destriar aquelles informacions necessàries de les innecessàries.

Ha estat un treball per parelles que han compartir egipcis i camaleons i els ha permés descobrir molt més del lloc que els acollirà els dies 6, 7 i 8 de maig del 2015.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Curs 2014-2015. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.