Una visita sorpresa!

El passat trimestre vam rebre la visita de la Cristina, una noia molt trempada que ens va portar a classe la Mara, una gata egípcia. Doncs sí!! Els gats egipcis són una mica diferents als gats “comuns” donat que no tenen pèl com els gats comuns però tenen la pell molt suau. De seguida s’arruga i ensenyen els músculs (què bé!! a classe ja els havíem pogut estudiar una miqueta).

D’altra banda, tenen com una espècie de membrana en els dits de les potes, en certa manera semblant a la que tenen els ànecs!!!

Finalment, després que la Cristina ens donés explicacions de com vivia el gat egipci i de respondre a les nombroses preguntes dels nens, els EGIPCIS van poder tocar un a un la Mara. La pobra no es va espantar gens, és com si hagués “conegut en el seu subconscient” que els nens de la classe eren família seva, de nom, és clar!!! Per cert, m’han comentat que d’aquí un mes provaran que la Mara es quedi embarassada d’un altre gat egipci, és clar!!

Molta sort, Mara en la teva nova aventura de l’embaràs i moltes gràcies a la Cristina per haver-nos portat al gat i a la Loli Martín, mare de l’Alba Moya, per haver-nos proporcionat aquesta coneixença!!

              Fixeu-vos en les potes!
      P1170968P1170975
Què suau que és la Mara al  tacte!

P1170961

ELS EGIPCIS AMB EL GAT EGIPCI!

      La Mara es deixa tocar i no té por!
            Aquí estem els EGIPCIS al complet!!!!
Aquesta entrada s'ha publicat dins de 2B, Curs 2014-2015, Primària, Projecte i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Una visita sorpresa!

 1. Eva diu:

  Jajajaja!!!

  Esteu tots molt guapos.
  És ben curiosa aquesta raça de gats….

 2. Mireia diu:

  Uauuuu… No havia vist mai un gat com aquest! Xulíssim!
  Quina sort, Egipcis!

Els comentaris estan tancats.