VISITA AL MUSEU EGIPCI!

El passat dijous 30 d’octubre la classe dels Egipcis vam anar a Barcelona a visitar el Museu Egipci. Teníem moltes ganes d’anar-hi i veure per fi aquells sarcòfags i aquelles mòmies tan antigues!! Fins i tot ens van ensenyar una mòmia que, per un foradet de la tela marró que l’embolcallava, podíem veure uns cabells marrons!!!

També vam poder observar com era l’escriptura jeroglífica i els potets on els egipcis guardaven els seus ungüents. Es veu que eren molt presumits i els agradava anar ben maquillats. Ens va dir la guia que en aquell temps fins i tot els homes es maquillaven els ulls!!!!

Per últim, vam fer un taller de momificació. Primer un petit grup d’egipcis van “embolcallar” la mòmia amb benes. Després, d’altres anaven posant petits amulets enmig de les benes i, finalment, dos nens van col.locar la màscara de TUTANKAMON. Mentrestant, la sacerdotessa anava llegint unes pregàries dirigides als diversos Déus egipcis.egipcis (2)

Quan vam sortir del Museu, vam agafar l’autocar i ens va portar fins al Parc del Fórum. Allà vam dinar tranquil.lament i quan vam acabar, vam poder jugar més d’una hora en diversos tobogans, gronxadors gegants, rodes giratòries, etc… Quan acabàvem d’un lloc, anàvem depressa a buscar-ne un altre, QUE BÉ QUE ENS HO VAM PASSAR! Fins i tot la Blanca i la Pilar van pujar en un d’aquells gronxadors gegants!!!!

Classe dels egipcis

Classe dels egipcis

Fins aquí arriba el relat de la nostra excursió. Esperem poder tornar-hi algun dia, perquè ha valgut molt la pena!!!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en 2B, Curs 2014-2015, Primària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.