ANEM AL CRARC!

El grup de 2nA, el passat divendres 24 d’octubre van anar d’excursió al CRARC.

El CRARC és el centre de recuperació d’amfibis i rèptils de Catalunya que està a Masquefa.

Abans d’anar d’excursió vam preparar molt bé com hi arribaríem observant les diferents carreteres i mesurant els quilòmetres que hi ha entre Castellbisbal i Masquefa. També vam indagar què volia dir CRARC i vam aprofitar per treballar els acrònims i ens vam adonar que en el nostre dia a dia n’utilitzem molts: DVD, SOS, IE, FCB, OMS, CAP… entre altres.

Marcant el camí de Castellbisbal a Masquefa

Marcant el camí de Castellbisbal a Masquefa

Un cop arribats al CRARC ens esperava el Quim, que seria l’encarregat de guiar-nos al llarg de tota la visita. Vam poder observar el comportament de diferents rèptils: tortugues mediterrànies, tortugues d’orelles vermelles, tortugues de sorra, cocodrils, serps albines, iguanes, salamandres, i finalment la nostra estrella, millor dit, les nostres estrelles: ELS CAMALEONS.

Els camaleons camuflats

Els camaleons camuflats

Estaven ben camuflats però es van deixar veure durant una bona estona i per veure com menjaven en Quim els hi va posar unes quantes paneròles i cucs de la farina.

Va veure’ls allà baix i poc a poc, buscant el camí que unia les branques de les plantes, van arribar i zzzzzaaasss amb un obrir i tancar d’ulls van començar a alimentar-se amb aquells insectes.

Ja et tinc!

Ja et tinc!

Nyam, nyam que bo!

Nyam, nyam que bo!

 

 

 

 

 

 

 

Ens vam quedar bocabadats de veure’ls i l’emoció va seguir quan van poder tocar tortugues que teníen 1 mes de vida, una salamandra o una serp.

Va ser un dia ple d’emocions, de vivències que vam compartir el grup de l’aula.

Grup de 2nA - camaleons

Grup de 2nA – camaleons

Aquesta entrada ha esta publicada en 2A, Curs 2014-2015, Primària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.