A 1rB JA TENIM NOM!!

Han estat dies de debats, intercanvis d’opinions, defenses de propostes i cada una ens despertava quelcom més interessant dins nostre però avui ha arribat el dia. Hem votat i hem arribat a un gran consens, i ja tenim nom de la nostra classe!!!

La classe de les bombolles - 1rB

La classe de les bombolles – 1rB

Sí, ho heu llegit bé. Bombolles! Aquelles que ens refresquen quan xoquen amb nosatres, aquelles que notem en algunes begudes i ens fan pessigolles al nas, aquelles que apretem i sonen, aquestes bombolles serem nosaltres al llarg del curs.

Farem pessigolles, refrescarem, apretarem perquè ens surtin les millores idees i sobretot aprenguem moltíssim.

Així doncs, voleu emprendre aquest viatge pel cel dins la nostra BOMBOLLA?

Aquesta entrada ha esta publicada en 1B, Curs 2014-2015, Primària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.