A QUINA VELOCITAT CORREM?

Dins el projecte dels lleopards hem descobert que aquest animal córrer i córrer molt, entre 58 i 72 quilòmetres/hora.

A la classe hem estat parlant de quin significat tenia això de qulòmetres/hora i hem arribat a la conclusió que ens parla de la VELOCITAT. Quina rapidesa!

Però, i nosaltres, a quina velocitat podem córrer? Va ser una de les moltes preguntes que van sorgir al parlar dels lleopards. I ens vam disposar a mesurar-ho.
P1150285Primer de tot vam pensar quant de temps podem córrer sense parar i vam fer una prova al pati. Vam veure que les nostres hipòtesis de córrer durant 1 hora seguida no les podíem cumplir però sí que podíem complir córrer durant 10 minuts.

Hem mesurat un circuit al pati de 100 metres, ja que hem vist que comptar de 100 en 100 és una forma senzilla. A cada 10 metres, amb l’ajuda de la roda que mesura, hem fet una marca.

Després ja ho teníem tot a punt.P1150303

Només faltava el cronòmetre per iniciar la prova de resistència. I mentre uns corrien els altres hem pogut fer un registre de les voltes que estaven fent.

P1150306Al final hem descobert que a la classe hi ha nens i nenes que corren molt ràpid, però no tant com un lleopard.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de 1A, Curs 2013-2014, Primària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

10 comentaris a l'entrada: A QUINA VELOCITAT CORREM?

Els comentaris estan tancats.