CENTRE ASTRONÒMIC DE SABADELL

Sabieu que no podem mirar el Sol directament?

Sabíeu que només hi ha un sol satèl·lit en el que hi puguin viure persones?

Sabíeu que hi ha plantes que tenen 63 satèl·lits naturals?

Sabíeu que el primer ésser a viatjar a l’espai va ser una gosseta anomenada Laika?

Observant el Sol

Observant el Sol

Totes aquestes preguntes han tingut resposta al llarg del dia d’avui – 25 de febrer del 2014 – que hem anat  al Centre Astronòmic de Sabadell per saber més coses dels satèl·lits ja que aquest anys serà la nostra disfressa i de l’espai.

A la classe dels mags i de les magues hem iniciat aquest nou projecte i hem decidit fer servir el recurs de les persones expertes per poder resoldre la gran majoria de dubtes i preguntes que ens fem sobre aquest tema.

L’Albert, el responsable del Centre Astronòmic, ens ha donat motíssima informació per seguir investigant sobre el projecte. Hem pogut pujar a l’observatori i veure el Sol amb un telescopi, ens ha ensenyat maquetes de satèl·lits i fins i tot un vídeo de com despegava un coet.

Ha estat un dia molt ESPAIAL ESPECIAL!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de 1A, Curs 2013-2014, Primària i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: CENTRE ASTRONÒMIC DE SABADELL

Els comentaris estan tancats.