JA HEM INAUGURAT EL NOSTRE SÚPER!!!!!

botiguers48 (16)

Imatge: Fent ús de la balança com a instrument de mesura

Els nois i noies de primer hem treballat de valent per a muntar un supermercat amb ” tots els ets i uts”.

La feina ha estat distreta i divertida. Ens hem organitzat en equips d’ordre,  de retolació i de trobar i marcar els preus de cada cosa. Mica en mica hem anat creant aquesta rèplica de supermercat amb la màxima justesa possible per acostar el nostre entorn a l’escola i aprendre d’ell.
Ens hem convertit en botiguers, classificant les nostres mercaderies, buscant els preus que estan al mercat, buscant la millor manera d’exposar-ho,… i tantes altres tasques que calen per a inaugurar  i tirar endavant un negoci.
Ara ja ho tenim tot a punt i cada dia aprenem, una mica més, a ser a ser més justos i responsables a l’hora de consumir.
Moltes gràcies a tots per la feina ben feta .

Fent ús de la calculadora

Imatge: Fent ús de la calculadora

Nous reptes ens són plantejats dia a dia en aquest supermercat. Fer una llista en funció de les necessitats, pesar les quantitats necessàries, comprar allò que és més ajustat de preu, calcular quan ens costarà i pagar-ho amb la moneda d’ús corrent : l’€uro.
És una aventura gratificant que ens requereix donar el 100 per 100 de les nostres capacitats.
Enhorabona Botiguers!!!!

Aquesta entrada s'ha publicat dins de 1A, 1B, Curs 2013-2014, Primària i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.