ELS AMBIENTS, UNA NOVA VISIÓ DE L’APRENENTATGE!

ambients

Els infants de 1r en els diferents ambients.

Aquest curs hem iniciat una nova etapa educativa, primària. Amb aquest inici també es plantegen noves formes de treballar els diferents continguts curriculars. Una d’aquestes formes són els ambients.

Els ambients són espais on a partir del material que hi ha els infants investiguen, els hi sorgeixen dubtes, fan hipòtesis, busquen diferents formes de solució i arriben a conclusions, tot mitjançat la interacció amb el material, amb els companys i amb el guiatge de l’adult en els moments de dubte.

Estem treballant sobre 4 amibients: PERIODISTES (on treballem en una redacció d’un diari per explcar les noticies del nostre dia a dia), BOTIGUERS (on simulem la compra-venda en una botiga), ARTISTES (on reproduïm un estudi d’artistes on creem les nostres obres d’art amb diferents tècniques), ENGINYERS (on inventem i descobrim alguns fenòmens físics).

Treballar en els ambients resulta als infants molt motivador i engrescador, fet que els comporta una predisposició major en el procés d’aprenentatge.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de 1A, 1B, Curs 2013-2014, Primària i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.